Snúbenie zážitkovej kuchyne s vínom

3ST slovenska-vecera 1140x370px

Začiatok júna sa bude niesť v znamení prvotriednej gastronómie a tých najlepších slovenských vín!

V spolupráci s legendou nášho vinárstva, firmou Mrva & Stanko a našim oceneným šéfkuchárom Dominikom Martonom, sme pre vás pripravili jedinečný gurmánsky večer, kde o nefalšované epikurejské zážitky nebude núdza.

Rustikálne prostredie hotela, decentný hudobný podmaz a príroda Demänovskej Doliny sú ideálnym piedestálom pre naštartovanie všetkých vašich zmyslov. Tešíme sa na vás priatelia! 

Precízne zostavené zážitkové menu

 

Amouse Bouche
Bukový list, ranná rosa
Sekt Cuvée Brut, ročník 2015 

Starter
Terinka z králika, mrkva sorbet, púpava
Veltlínske zelené Kryo, ročník 2016, neskorý zber 

Polievka
Šťavel, maslová ryba, rumančeková pena
Winemaker´s Cut Rizling rýnsky, ročník 2015, výber z hrozna 

Hlavné jedlo
Rump steak, čierny koreň, smrčok, biela čokoláda,
Winemaker´s Cut Cuvée Cabernet Sauvignon/Frankovka modrá/Merlot, ročník 2012 

Hlavné jedlo
Bolen, grilovaná uhorka, koriandrová majonéza, ďatelina
Sauvignon, ročník 2016, neskorý zber 

Dezert
Katalánsky krém s gorgonzolou, orieškový púder, jahody
Pálava, ročník 2015, výber z hrozna

 

Tešíme sa na vás! 

Kedy: 2.6.2017 o 18:00
Kde: reštaurácia Hotela Tri Studničky
Cena: 49€ / osoba 

Rezervácia 

  • emailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.,
  • telefonicky na +421 44 547 8000-2

 

vina